Outdoor Aerial

Outdoor Aerial

Lempeä Outdoor Aerial eli ulkona pidettävä ilmajoogatunti on turvallinen vaihtoehto varsinkin pandemia-aikana, mutta antaa myös ihanan vapauden hengittää ja nauttia upeasta ulkoilmasta. Tunti sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta.

Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet, joissa ei ole vetoketjuja tai muita teräviä koristeita sekä kainalot peittävän paidan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Tunnit pidetään Saimaa Shalassani tai toivomassasi kohteessa. Tilaustunteja ympäri vuoden.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#outdooraerial

Joogaa lumella ja jäällä

Joogahetki lumella tai Saimaan jääpeitteen päällä on rentouttava ja mieltä rauhoittava kokemus raikkaan talviluonnon keskellä. Varustukseksi tarvitset vain lämpimät ja hieman joustavat vaatteet sekä paksut villasukat. 

Tunnit pidetään Saimaa Shalassani tai toivomassasi kohteessa. Tilaustunteja ympäri vuoden.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#snowga

Vinyasa jooga

Vinyasa Jooga

Vinyasa Jooga -tunnilla liikutaan lempeästi asanasta toiseen hengitys huomioiden ja pääset rentouttamaan sekä vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen ja dynaaminen sekä virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentää stressiä.

Tilaustunteja ympäri vuoden.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#vinyasayoga

Ilmajooga

Lempeä ilmajooga sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta. Tunnilla harjoitellaan helppoja perusliikkeitä, jotka kehittävät voimaa ja liikkuvuutta. Harjoitus etenee rauhallisessa, lempeässä tahdissa.

Aerial Yoga on rentouttava, kehonhallintaa kehittävä harjoittelumuoto, jossa joogaharjoituksia tehdään osittain ilmassa, kattoon kiinnitettyä pitkää kangaslenkkiä, silkkiä hyväksikäyttäen. Silkki antaa tukea vartalolle ja siten voimme tehdä vaativiakin liikkeitä turvallisesti liinan avulla. Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet sekä kainalot peittävän paidan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#aerialyoga

Sup Jooga

Sup Jooga -tunti on rentouttavaa, mutta myös tasapainoa haastavaa harjoittelua sup-laudan päällä. Sup Jooga -tunnilla kehittyy niin lihaskunto, kehonhallinta, tasapaino kuin kehon liikkuvuus. Tunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen ja nautiskellaan luonnon rauhasta. Tunnin vaativuustaso valitaan sekä sään että osanottajien suppailukokemuksen mukaan. Uimataito on pakollinen Sup Joogaan osallistumiselle.

Syksyllä ja keväällä tunnit tilauksesta, käytössä tarvittaessa kuivapuku.
#supyoga

Yin Jooga

Yin Jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa (asennoissa) pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-5 min. Yin jooga antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittumiseen ja niin henkisesti kuin fyysisesti. Yin joogassa voidaan käyttää apuna blokkeja, tyynyjä/bolsteria, vilttiä ja joogavyötä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#yinyoga

Joogaristeily

Tule nauttimaan rentouttavasta joogaristeilystä Savonlinnan saaristoon. Risteilemme kesäkaudella tunnin ajan kauniissa Pihlajaveden maisemissa säännöllisesti ja syksyllä sekä keväällä tilauksesta yhteistyössä Savonlinnan Risteilyjen kanssa. Joogatunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen, hengitys huomioiden ja saat keskittyä omaan harjoitukseesi Saimaan järviluonnon keskellä.
#yogacruise

Mitä minun tulee tuoda mukana?

Puethan päällesi rennot urheiluvaatteet jokaiselle tunnille. Sup Jooga tunnille kannattaa ottaa varmuudeksi myös vaihtovaatteet mukaan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet. Tuntien hintoihin sisältyy tarvittava välineistö.

Yoga Saimaa tekee yhteistyötä mm. Studio MP:n (Juva), Savonlinnan Risteilyjen, EasyFit Savonlinnan, B&B Taipaleenniemen (Savonlinna), SaimaaHoliday Oravin, Tanhuvaaran Urheiluopiston (Savonlinna), Harrinivan & Arctic Sauna Worldin (Muonio), Green Escape sekä FinS Tours -matkatoimiston, SUP Savonlinnan, Fit Varkauden, Wild Nordicin ja Saimaa Life:n kanssa.

Tiedustele joogatuntien saatavuutta sähköpostilla tanja@yogasaimaa.fi <3
Myös yksityistunnit luonnossa tai omassa kohteessasi tilauksesta!

Hinnasto
17 € – 19 €/hlö
Outdoor Aerial 25 €/hlö (ilmajooga ulkona)
Sup jooga 35 €/hlö
Yksityistunnit 59 €/h + mahdolliset matkakulut (max. 2 hlöä)
Tilaustunnit ryhmille sopimuksen mukaan.
Tunnit voit maksaa myös Smartumeilla tai SmartumPaylla, e-Passilla, Eazybreakillä ja Mobilepaylla. Myös lahjakortteja!

Kaikki tulevat jooga- ja SUP-tunnit Savonlinnan seudulla löytät alta