Vinyasa Jooga

Vinyasa Jooga -tunnilla liikutaan lempeästi asanasta toiseen hengitys huomioiden ja pääset rentouttamaan sekä vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen ja dynaaminen sekä virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentää stressiä.

Savonlinnassa joogatunnit EasyFitillä, katso täältä.
Oheisesta linkistä voit varata paikkasi Vinyasa joogatunnille Järvisydämeen. Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.

Ilmajooga

Lempeä ilmajooga sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta. Tunnilla harjoitellaan helppoja perusliikkeitä, jotka kehittävät voimaa ja liikkuvuutta. Harjoitus etenee rauhallisessa, lempeässä tahdissa.

Aerial Yoga on rentouttava, kehonhallintaa kehittävä harjoittelumuoto, jossa joogaharjoituksia tehdään osittain ilmassa, kattoon kiinnitettyä pitkää kangaslenkkiä, silkkiä hyväksikäyttäen. Silkki antaa tukea vartalolle ja siten voimme tehdä vaativiakin liikkeitä turvallisesti liinan avulla. Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet sekä kainalot peittävän paidan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Oheisesta linkistä voit varata paikkasi ilmajoogatunnille Järvisydämeen. Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta. Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.

Sup Jooga

Sup Jooga -tunti on rentouttavaa, mutta myös tasapainoa haastavaa harjoittelua sup-laudan päällä. Sup Jooga -tunnilla kehittyy niin lihaskunto, kehonhallinta, tasapaino kuin kehon liikkuvuus. Tunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen ja nautiskellaan luonnon rauhasta. Tunnin vaativuustaso valitaan sekä sään että osanottajien suppailukokemuksen mukaan. Uimataito on pakollinen Sup Joogaan osallistumiselle.

Sup joogatunnit Järvisydämessä löytyvät viereisen painikkeen kautta.
Tunnit Savonlinnassa, Kasinonsaaren edustalla (SUP Savonlinna) tilauksesta.

Yin Jooga

Yin Jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa (asennoissa) pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-5 min. Yin jooga antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittumiseen ja niin henkisesti kuin fyysisesti. Yin joogassa voidaan käyttää apuna blokkeja, tyynyjä/bolsteria, vilttiä ja joogavyötä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille.

Oheisesta linkistä voit varata paikkasi Yin joogatunnille Järvisydämeen. Tunteja myös Savonlinnan Easyfitllä. Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.

Mitä minun tulee tuoda mukana?

Puethan päällesi rennot urheiluvaatteet jokaiselle tunnille. Sup Jooga tunnille kannattaa ottaa varmuudeksi myös vaihtovaatteet mukaan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet. Tuntien hintoihin sisältyy tarvittava välineistö.

Saimaa Training tekee yhteistyötä mm. Hotel & Spa Resort Järvisydämen, EasyFit Savonlinnan ja Studio MP:n (Juva) kanssa. Voit kurkata tuntien saatavuutta myös heidän nettisivuiltaan: https://www.jarvisydan.com/hyvinvointitunnit https://www.easyfit.fi/fi/savonlinna/ryhmaliikunta
https://www.studiomp.fi

Voit osallistua tunnilleni myös virtuaalisesti My Helt -sivustolla!

Tiedustele joogatuntien saatavuutta sähköpostilla tanja@saimaatraining.fi <3
Myös yksityistunnit luonnossa tai omassa kohteessasi tilauksesta!

Hinnasto
Tunnit Hotel & Spa Resort Järvisydämessä ja Studio MP Juvalla 16,90 € – 18,90 €/hlö. Voit ostaa kertakäynnin myös Easyfitille.
Sup jooga 25 €/hlö (omalla laudalla 16,90 €/hlö)
Yksityistunnit 49 €/h + mahdolliset matkakulut (max. 2 hlöä)
Tilaustunnit ryhmille sopimuksen mukaan.
Tunnit voit maksaa myös Smartum-seteleillä tai SmartumPaylla, e-Passilla, Eazybreak-seteleillä ja Mobilepaylla. Myös lahjakortteja!

Kaikki tulevat joogatunnit löytät alta