Vinyasa Jooga

Vinyasa Jooga -tunnilla liikutaan lempeästi asanasta toiseen hengitys huomioiden ja pääset rentouttamaan sekä vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen ja dynaaminen sekä virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentää stressiä.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.

Ilmajooga

Lempeä ilmajooga sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta. Tunnilla harjoitellaan helppoja perusliikkeitä, jotka kehittävät voimaa ja liikkuvuutta. Harjoitus etenee rauhallisessa, lempeässä tahdissa.

Aerial Yoga on rentouttava, kehonhallintaa kehittävä harjoittelumuoto, jossa joogaharjoituksia tehdään osittain ilmassa, kattoon kiinnitettyä pitkää kangaslenkkiä, silkkiä hyväksikäyttäen. Silkki antaa tukea vartalolle ja siten voimme tehdä vaativiakin liikkeitä turvallisesti liinan avulla. Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet sekä kainalot peittävän paidan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.

Sup Jooga

Sup Jooga -tunti on rentouttavaa, mutta myös tasapainoa haastavaa harjoittelua sup-laudan päällä. Sup Jooga -tunnilla kehittyy niin lihaskunto, kehonhallinta, tasapaino kuin kehon liikkuvuus. Tunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen ja nautiskellaan luonnon rauhasta. Tunnin vaativuustaso valitaan sekä sään että osanottajien suppailukokemuksen mukaan. Uimataito on pakollinen Sup Joogaan osallistumiselle.

Yin Jooga

Yin Jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa (asennoissa) pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-5 min. Yin jooga antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittumiseen ja niin henkisesti kuin fyysisesti. Yin joogassa voidaan käyttää apuna blokkeja, tyynyjä/bolsteria, vilttiä ja joogavyötä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.

Joogaristeilyt

Tule nauttimaan rentouttavasta joogaristeilystä Linnansaaren kansallispuistoon ja Savonlinnan saaristoon. Risteilemme Järvisydämestä Linnansaaren pääsaarelle 19.6., 3.7., 15.7., 24.7., 29.7., 12.8. ja 26.8.2021 Risteilyn aikana saat jo laskeutua omaan rauhaan ja aikaa rentoutumiselle tai meditoinnille järviluonnon keskellä. Saavuttuamme laituriin, siirrymme upealle luonnonkalliorannalle yhteiseen joogahetkeen. Paluumatkalla voit jatkaa rentoutumista puhdistavan inkivääriteen ja makoisan suolapalan äärellä.
Savonlinnassa puolestaan risteilemme tunnin ajan kaunissa Pihlajaveden maisemissa 29.6., 6.7., 13.7., 20.7., 27.7. ja 3.8.2021.

Täältä voit varata paikkasi joogaristeilylle.

Mitä minun tulee tuoda mukana?

Puethan päällesi rennot urheiluvaatteet jokaiselle tunnille. Sup Jooga tunnille kannattaa ottaa varmuudeksi myös vaihtovaatteet mukaan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet. Tuntien hintoihin sisältyy tarvittava välineistö.

Yoga Saimaa tekee yhteistyötä mm. EasyFit Savonlinnan, Studio MP:n (Juva), Harrinivan (Muonio), B&B Taipaleenniemen (Savonlinna) ja Tanhuvaaran urheiluopiston (Savonlinna) kanssa.

Tiedustele joogatuntien saatavuutta sähköpostilla tanja@saimaatraining.fi <3
Myös yksityistunnit luonnossa tai omassa kohteessasi tilauksesta!

Hinnasto
17 € – 18,90 €/hlö
Sup jooga 25 €/hlö (omalla laudalla 18 €/hlö)
Yksityistunnit 59 €/h + mahdolliset matkakulut (max. 2 hlöä)
Tilaustunnit ryhmille sopimuksen mukaan.
Tunnit voit maksaa myös Smartumeilla tai SmartumPaylla, e-Passilla, Eazybreakillä ja Mobilepaylla. Myös lahjakortteja!

Kaikki tulevat joogatunnit löytät alta