Tule mukaan ihaniin joogaviikonloppuihin ja joogaretriitteihin!

Järjestämme tunnelmallisia ja rentouttavia joogaretriittejä, -viikonloppuja ja joogapäiviä yhteistyössä mm. B&B Taipaleenniemen, Tanhuvaaran Urheiluopiston, Harrinivan, Wild Nordicin ja Green Escapen kanssa. Voit tilata myös yksityisen joogaloman omalle seurueellesi.

Kesän aloitus joogaviikonloppu tunnelmallisessa Taipaleenniemessä, Saimaan rannalla, Savonlinnassa 4.-6.6.2021. Viikonlopun aikana pääset rentoutumaan Yin joogan, Vinyasan ja Sup joogan parissa. Voit lähteä myös mukaan norpparetkelle Linnansaaren kansallispuistoon! Lue lisää ja varaa paikkasi Taipaleenniemen joogaviikonloppuun.

Joogaviikonloppu Tanhuvaaran Urheiluopistolla Savonlinnassa 11.-13.6.2021, jossa osan tunneista ohjaa joogaopettaja Mariya Loginova. Tuntivalikoimassa mukana Yin joogaa, Vinyasaa, Hathaa sekä äänimaljameditaatio. Lue lisää ja varaa paikkasi Tahnuvaaran joogaviikonloppuun.

Kesän joogaviikonloput jatkuvat tunnelmallisessa Taipaleenniemessä, Savonlinnassa 18.-20.6.2021. Viikonlopun aikana pidämme joogatunteja ulkosalla niin paljon kuin sää sallii ja pääset kokeilemaan kesän uutuutta Outdoor Aerial -ilmajoogatuntia sekä Sup Joogaa. Lisätietoa joogalomasta Taipaleenniemessä löydät täältä.

Luontojoogaviikonloppu Linnansaaren kansallispuistossa Oravissa 13.-15.8.2021.
Viikonlopun aikana pääset joogaamaan Linnansaaren pääsaaren kauniille kalliolle, suplaudan päälle sekä metsänsiimekseen. Metsäjoogaa ohjailemassa joogaopettaja Mariya Loginova. Lisätietoa tulossa pian.

Joogaloma syyskuussa 17.-19.9. upeissa Lapin ruskamaisemissa Harrinivan Jeriksessä Muoniossa lisätietoja tulossa pian.

Joogaloma Kroatian Istriassa ja Intian Keralassa (heti kun voimme taas matkustaa) yhteistyössä Green Escape matkatoimiston kanssa. Lue lisää Intian joogalomasta täältä ja Kroatian jooga- ja viinilomasta täältä.

Lue palautteita aikaisemmilta joogalomilta: