Tule mukaan ihaniin joogaviikonloppuihin ja joogaretriitteihin!

Järjestämme tunnelmallisia ja rentouttavia joogaretriittejä, -viikonloppuja ja joogapäiviä yhteistyössä mm. B&B Taipaleenniemen, Tanhuvaaran Urheiluopiston, Harrinivan, SaimaaHoliday Oravin, Fins-Toursin ja Green Escapen kanssa. Voit tilata myös yksityisen joogaloman omalle seurueellesi.

Lähde mukaan rentouttavalle jooga- ja vaelluslomalle Sveitsiin 4.-8.9.2022. Matka järjestetään yhteistyössä suomalaisen Fins-tours matkatoimiston kanssa, upeissa Sveitsin alppimaisemissa. Lisätietoa Sveitsin joogamatkasta.

Syksyn ensimmäinen joogaviikonloppu pidetään tunnelmallisessa Taipaleenniemes, Savonlinnassa 30.9.-2.10.2022. Viikonlopun aikana rentoudutaan iltaisin Yin joogan ja aamuisin Vinyasa joogan parissa. Sään salliessa, päivällä sinulla on myös mahdollisuus osallistua suppailun peruskurssille, kokeilla ihanaa SUP joogaa, tai vaihtoehtoisesti voit tehdä retken Linnansaaren kansallispuistoon tai Savonlinnaan ja Punkaharjulle. Tarkemman ohjelman syksylle löydät Taipaleenniemen nettisivuilta.

Syksyn toinen joogaviikonloppu Tanhuvaaran urheiluopistolla 4.-6.11.2022 yhteistyössä Mariya Loginova sekä Eira Kotaneva. Tanhuvaaran joogaviikonlopun ohjelman löydät täältä.

Joogalomat tilauksesta Kroatian Istriassa ja Intian Keralassa yhteistyössä Green Escape matkatoimiston kanssa. Intian Keralalaan valmistelemme matkaa ajalle 22.11.-1.12.2022.


Lue palautteita aikaisemmilta joogalomilta: